QUI SOM?!

Els nostres professionals tenen graduats universitaris relacionats amb llengües asiàtiques, com ara el xinès i el japonès, i tenen experiència professional i acadèmica en països de l’Àsia Oriental.

Aquesta unió entre experts de diferents llengües i nadius, ens permet una localització final del producte el més natural possible.

 

Espai Travinae una mica més a fons

Som una cooperativa formada per experts en llengües asiàtiques i nadius, orientada a la traducció, ensenyança, assistència i mediació.

A més, col·laborem amb entitats socials i el teixit associatiu per establir vincles entre cultures. Creiem en la unió de tots els pobles mitjançant el coneixement de l’altre. Per aquest motiu, fem una forta aposta per la formació cultural i d’idiomes, a fi d’arribar a aconseguir aquest objectiu.

Cal destacar també, la nostra especialització en el sector vinícola; oferim assistència en la selecció de productes, donat el coneixement autòcton del territori, i assistència en el posterior enviament cap a països com el Japó o la Xina.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a poder prestar els serveis del web. Pots rebutjar-ne l'ús configurant el teu navegador. Més informació:

[Mostra]
[Mostra] Hi estic d'acord