Qui som?

Volem ajudar a particulars, empreses i entitats socials de Catalunya o d'arreu del territori espanyol que vulguin establir contacte amb països de l'Àsia Oriental.​

Els nostres professionals posseeixen graduats universitaris relacionats amb llengües asiàtiques, com el xinès i el japonès, i posseeixen experiència professional i acadèmica en països de l’Àsia Oriental.

Aquesta unió entre experts de diferents llengües i nadius, ens permet una localització final del producte el més natural possible.

Col·laborem amb entitats socials i el teixit associatiu per establir vincles entre cultures. Creiem en la unió de tots els pobles, mitjançant el coneixement de l’altre. Per això, fem una forta aposta per la formació cultural i d’idiomes, a fi d’arribar a aconseguir aquest objectiu. Cal destacar també, la nostra especialització en el sector vinícola; oferim assistència en la selecció de productes, donat el coneixement autòcton del territori, i assistència en el posterior enviament cap a països de l’Àsia Oriental, com el Japó o la Xina.

Som una cooperativa formada per professionals, experts en llengües asiàtiques i nadius, orientada a la traducció, assistència, formació i mediació.

vols treballar amb nosaltres?